Annons

Maximilian Otte

Mer information: 

Konsultation gick extremt fort, dessutom visade han inget som helst intresse för mina önskemål.
Klev in på rummet, han frågar varför jag är där och jag svarar att jag vill göra en bröstförstoring. Han ber mig direkt att ta av mig på överkroppen. Sagt och gjort han mäter och säger att han kan inte göra förstoring på mig. Enbart lyft, tabort egen vävnad och göra en hybrid förstoring. Jag vill i möjligaste mån undvika bröstlyft och vill verkligen ha större bröst. Hans förslag innebar att jag i slutändan skulle ha samma stl som nu, men med lite mindre häng. Vid flera tillfällen talar han om för mig att om vi inte gör så kommer inte jag bli nöjd.... Sa vänligt men bestämt att du vet uppenbarligen inte vad jag vill eller önskar då du varken frågat eller lyssnat.
Han sa då att jag gärna kunde gå på konsultation hos någon annan och om de gör större är de oprofessionella, svarade att jag ska på en till konsultation direkt efter. Han säger då att ja gör det dom är nog billigare, svarade att pengar är inte problemet. Tackade för mig och gick.Jag är på jakt efter den bästa näsplastikkirurgen i Stockholm. Efter mycket research står det mellan Joakim Athlin, Paolo Montemurro, Per-Olle Haraldsson och för att slänga in en joker i leken; Maximilian Otte (pga jag inte hört så mycket om honom).

Vilka har ni bra/dåliga erfarenheter av? OBS endast de som faktiskt HAR erfarenhet med dessa läkare har TF. Rykten är jag ej intresserad av!:)
ver muskeln och under muskeln.

Jag är förvirrad. Inga barn, relativt bra bröstvävnad.
Men inte säker på om muskeln som rekommenderas.
Folk säger att det kommer att hänga snabbare - risk för synlighet, kapselbildning med högre risk.

Men du försvagar inte din muskel som du gör under musklerna. En bra sak.

Men å andra sidan, jag läste alla nästan säga att dubbla plan halva under och över muskeln är vägen att gå.

Hur bestämde ni er? Eller har du låtit din kirurg ta beslut.Annons
Annons
Annons