Annons

Öronplastik

Mer information: 

Var på en konsultation för öronplastik den 7 december och bokade sedan tid för ingreppet.


Fredrik's picture
FredrikHej
Jag är intresserad av att göra mina öron lite mindre och mindre utstående. Kan inte säga att jag skäms för hur de ser ut längre, men har alltid tyckt illa om dem och känner att det är dags att göra något åt det.
Desto viktigare då att resultatet blir bra så tacksam för tips på kirurger med bra renommé :)sannasadek's picture
sannasadekJag vill göra en öronplastik och har researchat lite i Sverige och hittade S O Wikström. Han är ledande öronkirurg i världen inom öronrekonstruktioner men jag vet inte hur mycket erfarenhet han har inom öronförminskning, öronlob-förminskning eller vanlig öronplastik osv.

Är det någon som opererats hos honom som kan dela med sig av sin erfarenhet?Mer information: 

Gjort ca 9st ögonoperationer. Mina öron var lite större och växte framåt och därav bestämde läkare och mina föräldrar att "rätta till" detta genom att operera in och tillbaka öronen. Detta tog mycket lång tid men är väldigt nöjd med mina öron idag. Minns tyvärr inte vad min läkare hette mer än Anna. Jobbade då på Sahlgrenska och bodde i Varberg och hade hästar minns jag.

Som vid alls operationer gjorde det ont när bedövningen släppte. Kändes som om en buss kört rakt över mitt öra. Smärtan avtog för det mesta redan efter 3-4 dar.


Mer information: 

800cc samt full bukplastik, örsnibbskorigering efter töjningar, hålborttagning av gamla piercinghål samt juvederm 1-2ml i läpparna


Baraboom's picture
BaraboomJag har alltid haft komplex för mina öron. På senare år har det väl blivit lite bättre, när jag va yngre hade jag aldrig uppsatt hår ex. Nu kan jag ha det men stör mig äbdå väldigt på öronen.
Finns det någon som har eftarenhet av öronplastik? Har ni blivit nöjda?Mer information: 
Jag ska göra total näsplastik, korrigering av ett lätt missbildat öra (cup ear) och strängen innanför överläppen ska höjas för att jag vill visa mindre tandkött när jag skrattar mkt.

Annons
Annons
Annons