Annons

615cc

Bild för Backlund
BacklundHej på er! Jag opererades år 2012 hos Örjan Gribbe på Proforma, bytte sedan ut mina implantat 2018 efter två graviditeter hos Dr Said, även detta på Proforma.

Har inte varit inloggade här på många år men ville kika in här för att få dela med mig utav min hemska upplevelse. Förstår att detta säkert tagits upp här tidigare men jag tycker verkligen det förtjänar mer uppmärksamhet.Bild för anacervilla86
anacervilla86


Övriga taggar: 


Är 157cm, 51kg och ska in med 620cc. Stort eller litet?
Hej allihopa! Jag är ny här och har en bokad konsultation hos Patrik Höijer imorgon den 12/2-18 klockan 10.30! Har så länge velat göra detta och har massor av frågor till er!
Hur lång väntetid på op?
Vilken bh efter op?
Har nu en tom C kupa nu och funderar på 625 cc, vad kan kupan bli efter?
Motiva eller mentor implantat?
Vill ha stor bröst men endå hyfsat naturlig form, tips?

Är väldigt bredaxlad, bred bröstkorg och breda höfter!

Puss o kram!
Hej!
Jag har varit på konsultation hos både Proforma och Akademikliniken. Vi har kommit fram till att 615cc med full projection,slät yta och runda implantat är rätt val för mig.

Nu står jag dock emellan att välja mellan klinikerna. De kostar båda 44.000 kr exk kapselförsäkring. Men Akademikliniken erbjuder B.Lite implantat som är 30% lättare. De vore bra för mig då implantaten väger så mycket och jag har tunn hud. De kostar dock 15.000 kr mer än Allergan.Annons
Annons
Annons