Annons

Fredrik Gewalli

Näsplastik sep 2017 - APS Artistic Plastic Surgery | Carlanderska - Göteborg Fredrik Gewalli - Heygirl

2017-09-25

Mardröms operationen hos Frederik Gewalli
Han klippte rakt igennom näsan

På första mötet var Fredrik gevalli trevlig, lydhör och jag fik ett bra förtroende för honom.

Efter operationen var
Svullnaden och blåtirandet brutal (vilket kan våra så efter en operationen hos en del kirurger)
På återbesöket gick det inte att se noget resultat pga svullnad

Men på sidan av nästippen hade jag ett stort sår,
Fredrik Gewalli sa att jag hade fått en allergisk reaktion av gipset och att vi kunde ha gips på en vecka till (3 veckor totalt)


Jag har loggat varje dag av min näsplastik, och igår rök gipset! Så här har processen sett ut för mig:

19/12 dag 1: På Carlanderska 6:45, ombytt och klar ca 7:15. Fick träffa Fredrik Gewalli och narkossköterskan runt 7:30 och gick in till op-salen vid 8. Vaknade vid 10 och fick gå hem vid 12. Åt lite yoghurt på plats. Gick på smärtlindrande, kände mig oväntat pigg och alert.20/12 dag 2: Knaprade 2 tabletter Panocod var sjätte timme. Kunde andas genom näsan och kände både lukt och smak. Åt ordentligt. Lite blå under ögonen.


Hej!
Ligger hemma i soffan nyopererad med minibukplastik. Är inne på dag 3 och mår fortfarande rätt illa och äter morfin var 6:e timme. Slumrar till och från och känner mig seg. Jag tror att en del av mitt problem ligger i att jag inte fått i gång magen så idag ska det storhandlas på apoteket. Någon som varit i min sits och vill peppa lite? Jag har tagit bort häng (900gram) som blivit efter på kejsarsnitt och viktnedgång. Opererades 14/3-19 på carlanderska.Annons
Annons
Annons