Annons

Fredrik Gewalli


Hej!
Ligger hemma i soffan nyopererad med minibukplastik. Är inne på dag 3 och mår fortfarande rätt illa och äter morfin var 6:e timme. Slumrar till och från och känner mig seg. Jag tror att en del av mitt problem ligger i att jag inte fått i gång magen så idag ska det storhandlas på apoteket. Någon som varit i min sits och vill peppa lite? Jag har tagit bort häng (900gram) som blivit efter på kejsarsnitt och viktnedgång. Opererades 14/3-19 på carlanderska.Bukplastik - nedre - mindre mar 2019 - APS Artistic Plastic Surgery | Carlanderska - Göteborg Fredrik Gewalli - Linnéa1987

2019-03-14

Klockan 8:00 skulle jag vara på Carlanderska för inskrivning 14/3-19.
Kom upp snabbt på pre op där jag fick byta om, få lite mediciner och dropp. Tyvärr är jag svårstucken så narkos fick komma och inte heller dom lyckades. Fick läggas med varma filtar och påsar över händerna så fick de till slut in en nål i handen. Efter ca 1 timme kom
Fredrik som skulle operera mig, han målade på magen och vi gick igenom det vi kommit överens om.

Mer information: 

Var på konsultation i november 2018 hos Gewalli och gick då igenom möjligheterna för att göra min näsa mer proportionerlig till ansiktet. Feedback som doktorn gav var bra, han visade på datorn hur han ser på potentiellt utfall och också hur jag ser på allt detta och vad jag önskar mig. Han visade även före- och efterbilder på operationer som han gjort och jag fick även rita upp hur jag tror att min näsa i nuläget ser ut. Uppskattar att han var rak och tydlig i kommunikationen och att vi höll samtalet på en normal, rimlig, och frisk nivå. Han ville med andra ord inte briljera med att sälja in några magiska resultat och jag var heller inte ute efter något annat än en rimlig förbättring av mitt nuvarande läge.

Det som överraskade mig positivt var att jag i samtalet sa att jag har gjort två (medicinska) näsoperationer innan men har kvar mina besvär, men att jag inte nu satt framför honom av andra än endast estetiska skäl. Han tyckte att han då även ville lösa de medicinska besvären och ville att jag gör en ansiktsröntgen för att se ifall det var möjligt. Sagt och gjort, och han ringde tillbaka och förklarade att det han ville göra var rimligt och genomförbart. Så operationen är bokad till 25e februari.

Planen är att jag är hemma en vecka (ville därav ha operation den 25e) och därefter jobbar hemifrån en vecka, så att jag förhoppningsvis inte ser helt blåslagen ut på jobbet. Har glasögon så bokade även in ett besök hos optikern nu innan op, för att hinna skaffa linser, då jag inte får ha glasögon tre mån efter operationen.

Inför operationen känns allting bra, och att sövas ned är inget problem. Det enda som är ett problem, som jag även förklarade för doktorn och skrev i hälsoblankett, är att jag inte tål morfin alls och vill inte ha detta i närheten av min kropp. Svarade väldigt dåligt på det för 10 år sedan när jag hade min första medicinska näsoperation och kommer aldrig gå med på det medlet ever again ever. Det var inget problem tyckte han.

Ser framemot denna operation, har nu även lite nytt hopp om att kunna andas normalt genom näsan som jag inte väntade mig alls initialt. :)

Värt också att nämna är att min näsa är stor, krokig och sned så får han ordning på det här fallet så är han värd en kunglig medalj.


Annons
Annons
Annons